Σφουγγάρι Μικροσύνθεσης

Σφουγγάρι Μικροσύνθεσης

Preise

Gebinde Preis Grundpreis  
1 τεμάχιο 1,95 € 1,95 € / 1 τεμάχιο in Warenkorb legen in den Warenkorb legen
3 τεμάχια 4,95 € 1,65 € / 1 τεμάχια in Warenkorb legen in den Warenkorb legen
12 τεμάχια 14,95 € 1,25 € / 1 τεμάχια in Warenkorb legen in den Warenkorb legen

Alle Preise inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

als PDF ansehen komplette Artikelbeschreibung als PDF herunterladen

Zusammenfassung

  • Σφουγγάρι καθαρισμού υψηλής αποτελεσματικότητας.
  • Καθαρίζει βαθειά ακόμα και με σκέτο νερό και έτσι εξοικονομείτε χρήματα.
  • Φιλικό για το περιβάλλον, γιατί χρησιμοποιείται χωρίς καθαριστικά.

Beschreibung

Το WAYTONA®-σφουγγάρι μικροσύνθεσης είναι ένα σφουγγάρι καθαρισμού υψηλής αποτελεσματικότητας. Χωρίς καθόλου χημικά συστατικά, αλλά μόνο μέσω της διαρθρωτικής δομής του επιτρέπει το βαθύ καθαρισμό των ισχυρών λεκέδων.


Το μικροδομικό αυτό σφουγγάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο με νερό. Για σκληρούς λεκέδες σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βοηθητικά ένα WAYTONA®-καθαριστικό. Επιπλέον αυτό το σφουγγάρι είναι το ιδανικό μέσο για τον προκαθαρισμό των επιφανειών, που πρόκειται να σφραγιστούν με WAYTONA®-σφραγιστικά.


Χάρις την ιδιαίτερα λεπτή σύνθεσή του και της ιδιότητάς του να απομακρύνει και τα πιο μικρά σωματίδια από δύσκολα προσβάσιμα σημεία των επιφανειών, αποτελέι την ιδανική βάση για μία αποτελεσματική σφράγιση μακράς διαρκείας της επιφάνειας.


Το μικροδομικό σφουγγάρι απομακρύνει κατάλοιπα βρωμιάς όπως λίπη, λάδια, κερί, καπνιά, τασιενεργά κλπ από όλες τις επιφάνειες όπως πχ πλαστικό, γυαλί, πλακάκια ή κεραμικά. Σε τραχιές επιφάνειες όπως για παράδειγμα αρμολογήσεις για πλακάκια το σφουγγάρι ‘τρίβεται’, το οποίο σημαίνει, πως το υλικό του σφουγγαριού ‘σβήνει’ σα γόμα τις βρωμιές από τα βαθουλώματα της αρμογής. Αυτό είναι ένα εντελώς φυσιολογικό φαινόμενο τριβής.



AnwendungEinsatzbereicheSicherheitshinweiseSonstiges