Σφραγιστικό Φυτικών Υφασμάτων

Σφραγιστικό Φυτικών Υφασμάτων

Preise

Gebinde Preis Grundpreis  
500 μλ. 39,95 € 79,90 € / 1.000 μλ. in Warenkorb legen in den Warenkorb legen
1 Λ. 69,95 € 69,95 € / 1 Λ. in Warenkorb legen in den Warenkorb legen

Alle Preise inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

als PDF ansehen komplette Artikelbeschreibung als PDF herunterladen

Zusammenfassung

  • Σφράγιση υψηλής αποτελεσματικότητας, που ‘αναπνέει’ για υφάσματα από φυτικές ίνες.
  • Μειώνει την επίδραση του νερού και της βρωμιάς.
  • Φιλικό για το δέρμα, χωρίς καθόλου χημικά συστατικά.
  • Αποτέλεσμα ‘Easy-To-Clean‘: γρήγορο και εύκολο καθάρισμα, οι βρωμιές δε κολλάνε πια.
  • Φιλικό για το περιβάλλον, απαιτεί καθαρισμό με σκέτο νερό και δε χρειάζονται ούτε καθαριστικά με διασπασμένα τασιενεργά.
  • Οικονομία χρημάτων, δε χρειάζεστε πια ακριβά ειδικά καθαριστικά και πολλές πλύσεις.
  • Φιλικό για το υλικό της επιφάνειας, αποφεύγοντας ισχυρά καθαριστικά και τις συχνές πλύσεις.

Beschreibung

Το WAYTONA®-σφραγιστικό για φυσικές ίνες είναι ένα αναπνέον σφραγιστικό βασισμένο στο νερό για υφάσματα από φυσικές ίνες, το οποίο δεν επηρεάζει την εξωτερική εμφάνιση και την υφή των σφραγισμένων υλικών.


Νανο-τεχνολογικά τροποποιημένα σωματίδια και πολυμερή ειδικά για υφάσματα δημιουργούν μετά την εφαρμογή και το στέγνωμα ένα αναπνέον, πολύ λεπτό προστατευτικό στρώμα αόρατο στο ανθρώπινο μάτι που καλύπτει κάθε ίνα του υφάσματος.


Το υγρό περιέχει Nano-σωματίδια και πολυμερές, ειδικά για αυτά τα υφάσματα. Όταν απλώνεται και στεγνώνει δημιουργεί ένα προστατευτικό επίστρωμα γερά αγκιστρωμένο, αναπνέον, πολύ λεπτό και αόρατο στο ανθρώπινο μάτι. Αυτή η Nano-επικάλυψη βάσει στοιχείων που απωθούν νερό, λίπη και βρωμιές εμποδίζει να γαντζώνονται στην επιφάνεια κάθε είδους ξένα σωματίδια όπως λεκέδες από καφέ ή αναψυκτικά, λίπη, λεκέδες από παγωτό κλπ, προσφέροντας έτσι το εύκολο καθάρισμα με ένα πανί ή σφουγγάρι.


Η πολύ λεπτή ιστοδομική επικάλυψη παραμένει αναπνέον και διαπερατή για τους υδρατμούς, αυτό σημαίνει πως το ύφασμα συνεχίζει να είναι αναπνέον και όποια τυχόν υγρασία υπάρχει μέσα στο υλικό μπορεί να εξατμιστεί. Έτσι μειώνεται η συσσώρευση υγρασίας και η πιθανή καταστροφή του υφάσματος από αυτήν.


Η σφράγιση αντέχει για περ. 20 πλύσεις (στους 30°C). Η σφράγιση κρατάει για περ. 20 πλύσεις (στους 30°C). Τα υφάσματα δε χρειάζονται όμως πλέον τόσο συχνά πλύσιμο, καθότι ο βαθμός των λεκέδων που κολλάνε είναι πολύ μικρότερος.



AnwendungEinsatzbereicheSicherheitshinweiseSonstiges