Βιολογικό Καθαριστικό-Απολυμαντικό-

Βιολογικό Καθαριστικό-Απολυμαντικό-

Preise

Gebinde Preis Grundpreis  
500 μλ. 7,95 € 15,90 € / 1.000 μλ. in Warenkorb legen in den Warenkorb legen
1 Λ. 11,95 € 11,95 € / 1 Λ. in Warenkorb legen in den Warenkorb legen

Alle Preise inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten

als PDF ansehen komplette Artikelbeschreibung als PDF herunterladen

Zusammenfassung

  • Καθαριότητα και απολύμανση σχεδόν όλων των επιφανειών και αντικειμένων.
  • Επίσης αποτελεσματικό ενάντια σε μυρωδιές σε υφάσματα, χαλιά και ταπετσαρίες.
  • Καθαριότητα φιλική για το περιβάλλον βάσει της μεθόδου της μικροδιάσπασης. Καμία επιβάρυνση για το περιβάλλον, οικολογικά ακίνδυνο.
  • Συμφέρει, γιατί δε χρειάζεστε πια πλήθος καθαριστικών.
  • Εύκολη χρήση.

Beschreibung

Το WAYTONA® Bio-καθαριστικό –απολυμαντικό- είναι ένα καθαριστικό με βάση το νερό με απολυμαντική δράση. Ένας σωστός βασικός προ-καθαρισμός των χοντρών λεκέδων είναι ανάλογος με την απολυμαντική δράση των πιο γνωστών προϊόντων της αγοράς και εξοντώνει σχεδόν 100% όλων των βλαβερών μικροβίων, βακτηριδίων κλπ. .


Το Bio-καθαριστικό –απολυμαντικό- μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους που φυλάσσονται τρόφιμα χάρις την φιλική για το περιβάλλον, πρωτοποριακή μέθοδο της μικροδιάσπασης χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Για δύσκολους λεκέδες συνιστάται ένας προ-καθαρισμός με το WAYTONA® ειδικό καθαριστικό –χωρίς τασιενεργά- ή το Bio-καθαριστικό –λιποδιαλυτικό-. Μετά από ένα προ-καθαρισμό απολυμαίνει το καθαριστικό αξιόπιστα σε δευτερόλεπτα και δρα με σιγουριά ενάντια σε βακτήρια, coli Ε, Legionella, Salmonella, εντερόκκοκο, Pseudomonas, κολοβακτηρίδια, μικρόβια, μύκητες, ιούς, ακάρεα κ.α. .


Η σύνθεση του Bio-καθαριστικού –απολυμαντικό- και η διαλυτική δράση του σε οργανικές ουσίες καθιστούν το καθαριστικό ιδάνικο για την καταπολέμηση δυσάρεστων μυρωδιών όπως π.χ. από ούρα γάτας, “κρύο καπνό” κλπ. Μη ξεχνάτε όμως, πως τα ζώα (π.χ. οι σκύλοι) πρέπει να μπορούν να “αναγνωρίσουν” την μυρωδιά τους. Γι’ αυτό μη ψεκάσετε ποτέ το τρίχωμα των ζώων με το Bio-καθαριστικό –απολυμαντικό-..



AnwendungEinsatzbereicheSicherheitshinweiseSonstiges