Παρουσίαση

Η WAYTONA® εφάρμοσε 2 χρόνων διεξοδικά τέστ και εξελίξεις. Αυτά οδήγησαν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων με επιστημονική βάση με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Η WAYTONA® είναι καινούργια. Όλα τα προϊόντα έχουν εξεταστεί, ελεγχθεί και δοθεί προς πώληση.


Δήλωση

Η WAYTONA® δεν προωθεί κανένα θαυματουργό καθαριστικό, αλλά προϊόντα με επιστημονική βάση υψηλής τεχνολογίας, τα οποία πείθουν με τη χρήση και εφαρμογή τους.


Η εταιρεία

Η WAYTONA® είναι ένα τμήμα της euric AG. Η euric AG ασχολείται εδώ και πάνω από 12 χρόνια με τεχνολογικά προϊόντα για χρήση στη βιομηχανία αυτοματισμού, ιατρικής και αυτοκινήτων. Οι απορίες και απαιτήσεις των πελατών μας για λύσεις για την εξωτερική αντοχή των επιφανειών των συσκευών και μηχανημάτων τους, μας οδήγησαν στη χρήση νανοτεχνολογικά τροποποιημένων προϊόντων σφράγισης. Βεβαίως ψάχνοντας για προϊόντα σε αυτό τον τομέα δοκιμάσαμε και ελέγξαμε και άλλα ενδιαφέροντα και υψηλής αποτελεσματικότητας προϊόντα για τον καθαρισμό, τη φροντίδα και τη σφράγιση και άλλων υλικών.


WAYTONA® in Mudersbach

Έτσι μετά από περισσότερο από 2 χρόνια δοκιμών ξεχώρισε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων για τη καθαριότητα, τη φροντίδα, τη προστασία και τη σφράγιση των διαφόρων υλικών και επιφανειών.Και εδώ φροντίζουμε, όπως και στο πρωταρχικό μας επιχειρηματικό τομέα, για προϊόντα ποιοτικά υψηλού επιπέδου, τα οποία καθεπτίζουν το επίκαιρο τεχνολογικό επίπεδο αυτής της επιστήμης.

Θέλουμε να είμαστε σίγουροι, πως θα λάβετε το ιδανικό προϊόν για τον εκάστοτε σκοπό χρήσης και εφαρμογής. Δοκιμάστε τα προϊόντα και θα συνηδειτοποιήσετε, πως κάθε προϊόν εκπληρώνει τον περιγραφόμενο σκοπό του.

Που θα μας βρείτε

Η βάση της WAYTONA® βρίσκεται στη καρδιά της Γερμανίας: στο Siegerland. "Made in Germany" όπως πάντα.

Επιπλέον έχουμε μια αντιπροσωπεία και στη πρωτεύουσα της Ελλάδας στην Αθήνα.